Resultaten voor dj en zanger bruiloft

dj en zanger bruiloft
Zangerdj.nl DJ zanger en zangeres voor bruiloft/feest.
Voor elk feest. Een DJ, zanger en een zangeres die uw feest tot een écht feest maken! Bruiloften, Evenementen, Bedrijfs Privé feesten. De DJ en de zangers wisselen elkaar constant af zodat u een feestvullend programma zonder pauzes krijgt! Licht en geluid worden verzorgd.
Shorty and the Blond Dj zanger en zangeres voor uw feest!
Het gaat bij Shorty and the Blond om de muziek en samen met de DJ staat dit duo garant voor kwaliteit, gezelligheid en feest! Neem direct contact met ons op via het emailadres: info@shortyandtheblond.nl. Bellen of een Whatsapp mag natuurlijk ook. Copyright 2016 All Rights Reserved PW design Shorty and the Blond DJ Zanger en Zangeres Bruiloft Bedrijfsfeest Evenementen.
Bruiloftmuziek TrouweninGelderland.nl.
Een verzorgt uitziende compacte disco show met fantastische bruiloftmuziek, een leuke lichtshow en lichteffecten, voorzien van een uitstekende geluidsinstallatie. Is uitermate geschikt voor bruiloften. Allround Bruiloft DJ Bruiloftmuziek. Allround Bruiloft DJ Bruiloftmuziek. T 06 24520553. Willen jullie een onvergetelijke bruiloft met fantastische bruiloftmuziek?
bruiloft met dj en zanger.
Joost treed tijdens bruiloften en partijen nu op in een leuk en nieuw concept compleet met DJ Boot en daarvoor geldt momenteel een hele leuke aanbiedingsprijs! Deze prachtige uitgelichte DJ Boot met TV schermen waarop uw afbeeldingen en fotos worden geprojecteerd zal zeker niet mis staan op de mooiste dag uit uw leven.Natuurlijk voorzien van de door de DJ gedraaide lekkerste 7080 muziek en de laatste hits van nu met 2x een live spetterend optreden van een zanger of zangeres maken uw feest compleet! Boek daarom nu voor uw bruiloft deze Bruiloft DJ show.
Zanger en DJ Swinging.nl.
Eén van die aanvullingen is een spetterende lichtshow. Uiteraard wordt ook de combinatie DJ met zanger laten zien zodat jullie zelf kunnen beluisteren hoe leuk deze combinatie is! Bekijk DJ's' met muzikanten. Zelf entertainment zoeken. DJ met muzikant. Artiest voor kinderen. Rock n roll. meer dan 4.500., We horen het graag. Neem contact op! Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 393 beoordelingen. Vanessa Amersfoort 09-05-2019. Altijd een snelle reactie, actieve updates per mail over se stand van zaken, goed bereikbaar. 10 / 10. Paul Zwolle 28-04-2019. Goede duidelijke communicatie voorafgaand aan optreden. En ook meedenkend met keuze nummers. 7 / 10. Madelon Den Haag 17-04-2019. Wij hebben een top feest gehad op onze bruiloft dankzij Trots!
Marcel de Rooij Zanger Entertainer Allround DJ.
Monday, February 06, 2017. Zanger Marcel de Rooij is te boeken voor iedere gelegenheid, van Dance Classics party tot Amsterdamse avond van bruiloft tot verjaardagsfeest voor Cafe, bar of discotheek, het kan allemaal. Marcel is te boeken voor een optreden van een half uur tot een avondvullend programma eventueel gecombineerd met een dj en drive in show.
Bruiloft DJ: 10x de belangrijkste info door onze experts.
Ons advies: kies voor een bruiloft DJ waarbij afstemming met de locatie en een reserve DJ inclusief zijn, dan kom je nooit voor nare verrassingen te staan op je grote dag. Lees op deze pagina alles over onze prijzen voor een bruiloft DJ.
DJ EN ZANG / MC.
DJ MET ZANG/MC Musicalive 2016-11-03T1756500000.: DJ EN ZANGER, ZANGERES OF MC. De zangers, zangeressen en mcs van Musicalive behoren tot de beste in hun vak en spelen veel met djs mee. Het live meespelen van een zangeres/mc met een dj geeft een opzwepend gevoel en een geweldig extra kracht aan uw feest!

Contacteer ons