Op zoek naar trouwfeest zaal huren?

trouwfeest zaal huren
Zaal huren voor uw recepties, bruiloft een vergadering of feest?
This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms. Een zaal huren in een oude fabriek? Lees hier waarom! De Zaanse zaal is ideaal voor zakelijke gelegenheden als vergaderingen, meetings of recepties tot maximaal 150 afhankelijk van de opstelling.
rijles den haag
Een Turkse, Marokkaanse of Iraanse bruiloft, alles kan!
Wat betreft catering is vrijwel alles mogelijk en dat geeft u de vrijheid die u nodig heeft om alles tot in perfectie te kunnen regelen. Zaal huren op basis van eigen catering van zowel maaltijden als dranken. De mogelijkheden op een rij.
glamour nails
Zalencentrum Kristal Zaalhuur Oosterse feesten bruiloften Den Haag.
Doordat al onze zalen over een eigen ingang beschikken, zullen u en uw gasten op geen enkele wijze hinder of last ondervinden van de bezoekers in de andere zalen. In totaal beschikt Zalencentrum Kristal over een viertal feestzalen met verschillende capaciteiten.
live band trouwfeest
MAROKKAANSE BRUILOFT Feestzalen.
Bent u nog opzoek naar een zaal en catering? Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij bieden een pakket aan voor 2 zalen en inclusief complete decoratie catering voor vanaf 25 euro per persoon. Voor een offerte op maat kunt u ons gerust contacteren op 0613394816. Pakket 25 2 zalen Complete decoratie Ontvang tafel met melk en dadels Onbeperkt koffie en thee water en jus d'orange' op tafel Witte of rode loper Hapjes Nootjes Koekjes 6 soorten Vispastilla Vlees tajine of kippen met jus Ijstaart met vers fruit Frisdrank tijden eten A-merken Brood. Zalenverhuur De Sterrenzalen. Zie onze website. 2 Aparte Zalen Te Huur. Nine bestaat uit een restaurant en een Kookstudio welke beide zijn af te huren voor de kleinere feestjes.
Trouwfeest muziek
Trouwzaal Antwerpen Alle Trouwzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Bedrijfsevents: Of ben je voor de zaak op zoek naar een zaal om een bedrijfsfeest of een receptie te organiseren? Welke formule u ook kiest, van een zakelijke receptie of seminarie, een personeelsdiner tot een uitgebreid buffet, niets wordt aan het toeval overgelaten. Uw gasten worden met de rode loper ontvangen en door onze professionele medewerkers omringd met de grootste zorg. Alle nodige didactische basismateriaal worden u ter beschikking gesteld en ook andere audiovisuele materialen kan u bij Passade huren. Bij een drankje bespreken we samen uw wensen en nemen alles door tot we dàt arrangement hebben uitgewerkt waar u zich perfect in kan vinden. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Studio Six Catering Events. Fabriekstraat 38, Lint Antwerpen vanaf 50 tot 2000 personen. Studio Six Event Catering, We hebben maar liefst 16 zalen! En ze bevinden zich allen op een unieke locatie in Antwerpen op de site van filmstudio AED Studios. Het is een plek die tot de verbeelding spreekt. En waar al veel verbeelding tot leven is gekomen. Laat úw verbeelding spreken, vertel het ons en wij werken het uit. Trouwfeest of bedrijfsevent?
dj trouwfeest
Party Centre Luxury Multifunctionele zalen voor uw bruiloft of evenement!
Mijn bruiloft hier ging vlekkeloos, de zalen waren prachtig en er was zelfs een mogelijkheid om mannen en vrouwen te scheiden via hun eigen ingang, dit was belangrijk voor ons! De zalen zagen er prachtig uit, het eten was lekker, dankjewel! Partycentre Luxury is een mooie zaal, goed bereikbaar en lekker eten.
Cultuurboerderij Westerklavier voor concerten en zaalverhuur.
Bruiloft en huwelijksfeest Partycentrum en Zalenverhuur Amicitia LekkerkerkPartycentrum en Zalenverhuur Amicitia Lekkerkerk.
Jullie gaan trouwen. Tijd om plannen te gaan maken: welke datum, hoe gaat de trouwdag eruit zien en misschien wel het belangrijkste: welke trouwlocatie kies je! Partycentrum Amicitia is bij uitstek de locatie om je bruiloft in alle opzichten te laten slagen.

Contacteer ons